Folgst du uns schon? [soziale Symbole]

Widerrufsrecht

Ruilen & retourneren


Ruilen
Wil je een item ruilen? Geen probleem. Wij nemen de kosten voor het toesturen van je ruilbestelling (vanaf € 75,-) voor onze rekening. Je nieuwe item bestel je gewoon weer via de website. Neem vooraf per email (info@redbag.nl) contact met ons op, dan sturen we je een kortingscode toe voor de verzendkosten. 

Retourneren
Is een item toch niet helemaal wat je in gedachten had? Dat kan gebeuren. Bij ons kun je retourneren en ontvang je je geld terug.

Stuur je pakket, voldoende gefrankeerd, retour naar:

REDBAG
Putterstraat 23
3362 PC Sliedrecht

 

Voorwaarden:

  • Je kunt items tot 14 dagen na ontvangst retourneren.
  • De kosten voor retour zijn voor eigen rekening.
  • We ontvangen de items graag in de staat zoals je van ons hebt ontvangen.
  • Het terug te ontvangen bedrag wordt binnen 3 werkdagen na ontvangst van de retourzending aan je terugbetaald.
  • Op maat gemaakte artikelen, zoals o.a. de NameTags, kunnen niet geretourneerd worden.

Garantie

REDBAG biedt levenslange garantie bij normaal gebruik op onze producten. Het is belangrijk om te vermelden dat onze producten deels zijn vervaardigd uit gerecyclede materialen, namelijk brandslangen die jarenlang in gebruik waren bij de brandweer. Hierdoor kunnen de producten gebruikssporen bevatten. Elk item wordt gemaakt van unieke brandslangen, wat betekent dat geen twee items exact hetzelfde zijn.

We willen u erop wijzen dat afbeeldingen, kleuren en structuren op onze website soms enigszins kunnen afwijken van de werkelijkheid, gezien de aard van het gebruikte materiaal. Ondanks onze inspanningen om hoogwaardige producten te leveren, kan het voorkomen dat een item niet helemaal in orde is.

Als u een probleem constateert met een van onze producten, vragen wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen via e-mail (info@redbag.nl). Wij zullen ons uiterste best doen om een passende oplossing voor het probleem aan te bieden.

Bij REDBAG streven we ernaar om onze klanten tevreden te stellen en hoogwaardige producten te leveren. U kunt op ons rekenen om eventuele kwesties adequaat aan te pakken.


Suchen Sie auf unserer Seite