Versand
Folgst du uns schon? [soziale Symbole]

Versand

Verzending

We streven ernaar om je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen, zodat je er direct gebruik van kunt maken. Als je op werkdagen vóór 12:00 uur bestelt, ontvang je vrijwel zeker je pakketje de volgende dag (inclusief zaterdag), tenzij het gaat om maatwerkproducten of als het artikel niet op voorraad is.

Bestellingen geplaatst na 12:00 uur, in het weekend en op feestdagen worden verzonden op de eerstvolgende werkdag. In drukke periodes passen we efficiëntere verzendmomenten toe, wat kan betekenen dat de levering iets langer duurt.

Service

We maken gebruik van verschillende bezorgdiensten. Als je niet thuis bent op het moment van bezorging, zal de bezorger het pakketje afleveren bij een van je buren. Wil je niet dat je pakketje bij de buren wordt afgeleverd als je niet thuis bent? Kies dan voor de optie "niet bij buren afleveren". In dat geval zal er de volgende dag (behalve op zondag) opnieuw een bezorgpoging worden gedaan. Als het pakketje bij de tweede poging niet kan worden afgeleverd, ontvang je een melding waar je het pakketje kunt ophalen bij het dichtstbijzijnde afhaalpunt.

Verzendkosten

Nederland

- Pakketje: Gratis
- Brievenbus: Gratis

België

- Pakketje: Gratis
- Brievenbus: Gratis

Overige landen

- Verzendkosten volgens standaardtarieven

Suchen Sie auf unserer Seite

WASCHTASCHE | KULTURTASCHE | REDBAG®

Jemand mag diesen Artikel und empfiehlt ihn. Lesen Sie die Bewertungen.

WASCHTASCHE | KULTURTASCHE | REDBAG®

10 Vor ein paar Minuten aus Brüssel