Are you already following us? [social icons]

Shipping policy

Verzenden

Als je iets bestelt, wil je dit natuurlijk het liefst direct kunnen gebruiken. We doen dan ook ons uiterste best om de bestelling zo snel mogelijk bij je thuis af te leveren. Als je op werkdagen voor 12:00 uur bestelt, ontvang je je pakketje vrijwel zeker de volgende dag (ook op zaterdag) uitgezonderd de maatwerk producten en als het niet op voorraad is.

Bestellingen die je plaatst na 12:00 uur, in het weekend en op feestdagen worden de eerstvolgende werkdag verstuurd. Bij grote drukte met bestellingen proberen wij het wat efficiënter in te regelen door een paar momenten in de week te verzenden, dit kan betekenen dat het iets langer duurt.


Service 
Wij verzenden via verschillende bezorgdiensten. Ben je niet thuis op het moment dat de postbode het pakket bij je aanbiedt, dan zullen ze het pakketje afleveren bij één van je buren. Wil je niet dat je pakket wordt afgegeven bij je buren als je niet thuis bent? Kies dan voor de optie "niet bij buren afleveren". Dan zal het dan de volgende dag (behalve zondag) nogmaals proberen. Wanneer je pakket voor de tweede keer niet kan worden afgeleverd, krijg je een melding bij welk dichtstbijzijnde pickup point je het pakket kunt afhalen.
 

Verzendkosten

Nederland

  Pakketje   Gratis
  Brievenbus  Gratis

 

Belgie

  Pakketje   Gratis
  Brievenbus  Gratis

 

 Overige landen

Conform standaard tarieven


What are you looking for?